Korzystanie z usług prostytutek

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
nowe posty
  • blekitne_niebo
    Zakorzenienie
    • 2010-02
    • 3892

Dot.: Korzystanie z usług prostytutek

Zwolennicy prostytutek (a oprócz tego bywalcy klubów go-go i koneserzy striptizów na wieczorach kawalerskich) są u mnie już na wstępie skreśleni i absolutnie nie wyobrażam sobie budowania z takim osobnikiem związku. Nie interesuje mnie czy w czasie kontaktu "złapał coś" bardziej razi mnie to ze względu na moralność. Po prostu tego typu zachowania nie mieszczą się w moich kategoriach tworzenia związku.

Komentarz

• Candy_lips
      Zakorzenienie
      • 2011-04
      • 9011

Nie wiem czy skreśliłabym takiego faceta, lecz na pewno ciężej byłoby mi się z Nm związać. Oczywiście, co innego pewnie jakbym poznała takiego Pana mając np 30 lat, a on 35 lat, a co innego jak mając 20 lat, a on 25 - no nie powiem, byłabym zniesmaczona, że w takim wieku zamiast normalnie poznawać dziewczyny chodził do agencji towarzyskiej.
      Tak, byłoby to dla mnie problemem i na pewno miałby trochę pod górkę, żeby zawalczyć o moje względy.
      Obecnie chyba nie zdecydowałabym się na związek z takim panem, a mówię chyba, bo w takiej sytuacji nie byłam i ciężko mówić co byłoby w takiej sytuacji.

Komentarz

• feelsotight
        Raczkowanie
        • 2010-09
        • 310

Pierwotnie opublikowany przez prettysimple
        Hehe, toż Ty masz wyobraźnię rozwiniętą niesamowicie...
        Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Liczę, że mój partner powiedział mi o wszystkim (wymagałam tego na początku i w trakcie), absolutna szczerość.
        Gdybym usłyszała takie wyznanie... Czułabym się po prostu oszukana, gdyż prosiłam go o ujawnienie swoich esów-floresów dużo wcześniej, a nie przyznanie się do tego przez taki długi okres czasu byłoby po prostu ciosem. I nie wiem, czy bym się pozbierała. Na pewno czułabym obrzydzenie - i to podwójne : dlatego, że nie powiedział mi prawdy i nie dał w sumie wyboru co do tego, czy akceptuję takie rzeczy i czy chcę z nim być, no i ... że niestety, zrobił takie coś.
        otwarty umysł ^^ albo k...wiarz ;]
        w każdym razie już się nie praktykuje "przeszłość nie ma znaczenia liczymy się MY tu i teraz" ? ;] U Ciebie zrozumiałe, ale byłby samobój jakbyś nie zapytała, a by wyszło.
        Dlaczego zakładacie, że facet który idzie do agentury, nie poznaje "normalnych" kobiet ?
        „Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809)

Komentarz

• Romanaccia
          Zakorzenienie
          • 2008-09
          • 4856

Pierwotnie opublikowany przez feelsotight
          a chciałybyście się dowiedzieć ? jesteście ze sobą 4 lata, data ślubu ustalona, miłość idealna, wielkie przygotowania, a tu nagle kochanie muszę być z Tobą całkowicie szczery, zanim zaczęliśmy się spotykać chodziłem na czyste i pachnące prostytutki ;], przebadałem się nigdy nic nie złapałem. Co na taką sytuację Panie dla których, taki facet to "wycieruch" (najbardziej mi się spodobał ;]) ? Kop w dupę dla idealnego - do tej pory narzeczonego ? za coś co robił jak się nie znaliście.
          Nie wiem co bym zrobila,czulabym sie obrzydliwie .... zniesmaczona i zawiedziona, "czysta i pachnaca prostytutka" nie bede sie na temat tych "Pan" wypowiadac bo chyba by mnie zbanowali Dla mnie taki facet to scierwo i tyle ,dla mnie to jest poprostu obrzydliwe,jak sobie o tym pomysle to mi nie dobrze ,to znaczy jak sobie wyobraze,ze moj facet chodzi na dzi*** ,ktore Bog wie jakiego syfa czy jaka inna ochyde moga miec,placil jakiejs,ktora bzykalo nie wiadomo ilu ...fu !
          "Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake

Komentarz

• 201803080934
            Konto usunite
            • 2006-08
            • 5778

Pierwotnie opublikowany przez hardgirl123
            tak, z koleżanką rozładować popęd ok bo za darmo ???
            fajnie macie
            dla mnie różnica jest taka, że o ile ledwo ledwo zniosłabym takiego babiarza, tak takiego frajera, który nie potrafi nawet poderwać dziewczyny i musi za seks płacić - nie
            to jest dno, szczyt frajerstwa, żeby musieć kobiecie płacić za seks.
            przygody na jedną noc i friends with benefits? nie mam nic przeciwko, obie strony chcą i obie są zadowolone. seks z prostytutką to największe dno, na jakie może upaść męskość faceta.

Komentarz

• dawidowskasia
              Zakorzenienie
              • 2010-12
              • 8397

szczerze to subtelna, ta i ta jest gościnna, jedna woli drinka druga tego drinka kupi za pieniądze które zarobi, jakby nie było gratyfikacje otrzymują za to samo, no nie tak jest ?;]
              jak idzie do łóżka za drinka to też dz...a ale może byc tak,ze sama dziewczyna postawi bo jej się koleś podoba i go do wyrka zaciągnie
              w każdym razie już się nie praktykuje "przeszłość nie ma znaczenia liczymy się MY tu i teraz" ? ;] U Ciebie zrozumiałe, ale byłby samobój jakbyś nie zapytała, a by wyszło.
              Dlaczego zakładacie, że facet który idzie do agentury, nie poznaje "normalnych" kobiet ?
              gdzie normalne? W agencji? przecież to śmieszne. placisz i ona powie co zechcesz b to jej praca.tam kobiety śpią z każdym jak zaplaci i zrobią to o co się je poprosi a dziewczyna z dyskoteki po prostu ma ochote na seks, ale nie pojdzie z byle dziadem bo nie liczy się dla niej kasa ale pożądanie. Dla mnie bylby spalony. Są rożne miejsca do szukania drugiej polowki, niekoniecznie burdel
              Pierwotnie opublikowany przez SALIX
              a dla mnie liczą się intencje. facet, który nie zdradzi tylko dlatego, że nie ma z kim jest dla mnie taką samą szmatą jak facet zdradzający

Komentarz

• feelsotight
                Raczkowanie
                • 2010-09
                • 310

Pierwotnie opublikowany przez dawidowskasia
                jak idzie do łóżka za drinka to też dz...a ale może byc tak,ze sama dziewczyna postawi bo jej się koleś podoba i go do wyrka zaciągnie

gdzie normalne? W agencji? przecież to śmieszne. placisz i ona powie co zechcesz b to jej praca.tam kobiety śpią z każdym jak zaplaci i zrobią to o co się je poprosi a dziewczyna z dyskoteki po prostu ma ochote na seks, ale nie pojdzie z byle dziadem bo nie liczy się dla niej kasa ale pożądanie. Dla mnie bylby spalony. Są rożne miejsca do szukania drugiej polowki, niekoniecznie burdel
                hehe nie to poeta miał na myśli
                chodzi do agentury ale również poznaje "normalne" kobiety w innych miejscach normalnych miejscach np w bibliotece ;]
                „Bądźcie dobrzy dla kobiet, gdyż one są u was brankami(…). Jeśli one czynią nieposłuszeństwo widoczne, to pozostawiajcie je w łożach i bijcie je w sposób nieszkodliwy.” (Sahih Ibnu Huzejma, Hadis Nr 2809)

Komentarz

• Kaja-ja
                  Wtajemniczenie
                  • 2006-01
                  • 2376

A propos tego, że "fuj" i że "obrzydliwe" się nie wypowiem... nie wiem, nie znam żadnej prostytutki, nie wiem czy one są obrzydliwe, "zasyfione" i "zagrzybione" - niektóre pewnie tak, czy wszystkie jak leci - nie wiem...

Pierwotnie opublikowany przez Grin
                  dla mnie różnica jest taka, że o ile ledwo ledwo zniosłabym takiego babiarza, tak takiego frajera, który nie potrafi nawet poderwać dziewczyny i musi za seks płacić - nie
                  to jest dno, szczyt frajerstwa, żeby musieć kobiecie płacić za seks.
                  przygody na jedną noc i friends with benefits? nie mam nic przeciwko, obie strony chcą i obie są zadowolone. seks z prostytutką to największe dno, na jakie może upaść męskość faceta.
                  Ale z tym się zgodzę w 100%... Co to za facet, który musi płacić za seks?
                  Nie popieram zaciągania do łóżka pierwszej lepszej poznanej na dyskotece (zazwyczaj pijanej) dziewczyny. Ale już do przyjęcia jest dla mnei sytuacja typu friends with benefits - przynajmniej obie osoby czują wobec siebie jakąś chemię. Ale skoro facet nie potrafi tej chemii wywołać, a żeby się zaspokoić - płaci za seks... to jest frajer... przez duże F

Komentarz

• dawidowskasia
                    Zakorzenienie
                    • 2010-12
                    • 8397

hehe nie to poeta miał na myśli
                    chodzi do agentury ale również poznaje "normalne" kobiety w innych miejscach normalnych miejscach np w bibliotece ;]
                    nie wiem. ja bym osobiście nie chciala Nie wiem , nie znam czlowieka, ale do mnie to nie przemawia
                    Równie dobrze chlopak mógłby przed ślubem uslyszeć,że było sie prostytutką (dla mnie klient i pani w agencji to to samo)
                    Pierwotnie opublikowany przez SALIX
                    a dla mnie liczą się intencje. facet, który nie zdradzi tylko dlatego, że nie ma z kim jest dla mnie taką samą szmatą jak facet zdradzający

Komentarz

• feelsotight
                      Raczkowanie
                      • 2010-09
                      • 310

załóżmy teraz, że ten dziwkarz poznał pewną kobietę i wpadł po uszy,
                      co byście mu poraziły ? przyznać się czy sobie darować, facet nie chce jej stracić, przeszłości cofnąć się niestety nie da ;]

Komentarz

• klempaa
                        Zakorzenienie
                        • 2008-10
                        • 18317

załóżmy teraz, że ten dziwkarz poznał pewną kobietę i wpadł po uszy,
                        co byście mu poraziły ? przyznać się czy sobie darować, facet nie chce jej stracić, przeszłości cofnąć się niestety nie da ;]

Przyznać się. Ona powinna mieć prawo wyboru, czy chce z kimś takim być.
                        Trzeba było od razu mówić, ze chodzi o Ciebie
                        Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę.
                        Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania.
                        Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Śledź też pies! - blogujemy

Komentarz

• 201608251020
                          Konto usunite
                          • 2006-04
                          • 15290

Pierwotnie opublikowany przez klempaa

A nie domyśliłaś się po kolejnych pytaniach?

Komentarz

• Navika
                            Raczkowanie
                            • 2009-08
                            • 277

Są dwie opcje- albo przyznac się od razu albo nie przyznawac się nigdy. Ale to zależy od dziewczyny - jeśli wyznaje zasadę, że nie chce wnikac w Twoją przeszłośc seksualną, nie pyta np. z iloma kobietami byłeś itp. to lepiej nie mówic. Możecie mnie tu dziewczyny zlinczowac, ale ludzie są różni, jak ktoś nie wnika to po co o takich rzeczach mówic?
                            I dla mnie to też zależałoby od sytuacji tzn. czy chłopak jako szczeniak raz z ciekawości poszedł czy też był stałym bywalcem agencji, bo opcja 1-ok, błędy młodości, każdy jakieś popełniał, opcja 2-. Każdy jest inny, ma inne poglądy i dla mnie chyba łatwiejszy byłby do zaakceptowania taki jednorazowy wyskok niż długotrwałe sypianie z przyjaciółką bez związku czy też podrywanie co tydzień innej laski do łóżka na imprezie. Zaznaczam, że wszystkie te sytuacje wymienione mnie odrzucają i uważam je za niemoralne, i chociaż potrafię zrozumiec ludzi, którzy wchodzą w relacje seksualne z przyjacielem to dla mnie byłoby to trudne do zaakceptowania u przyszłego partnera. No i ja raczej wypytałałabym o takie sprawy zanimbym na dobre się zaangażowała w jakiś związek i wolałabym wiedziec i zdecydowac czy chcę z kimś takim byc czy nie. Zapewne bym nie chciała, ale kto wie... może zalety faceta by przeważyły... nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc trudno stwierdzic.

Komentarz

• Chatul
                              ma zielone pojcie
                              • 2007-12
                              • 40388

Co sądzicie o facetach korzystających z usług kobiet uprawiających najstarszy zawód świata ? Podkreślam kawaler wolny nikogo w jajo nie robiący, czy były dopuszczony jako kandydat na chłopaka bądź męża ?
                              Nie chciałabym się wiązać z takim facetem Ale to tyle. Jeżeli facet jest wolny, to niech robi, co chce. Nikogo tym nie krzywdzi.

Powiem szczerze, że nie rozumiem takiego podejścia. Owszem, jeśli partnerka wcześniej chciała wiedzieć o wszystkich kobietach, z którymi facet spał, to powinien był powiedzieć i o prostytutkach. Ale w wielu związkach przecież ludzie mają zasadę "nie opowiadać o byłych, nie mówić o ilości partnerek seksualnych". I wtedy facet nie ma obowiązku mówić o tym, że uprawiał seks z prostytutkami.
                              Wszystko zależy od sytuacji.
                              Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”.
                              Spock („Star Trek”)

Komentarz

• klempaa
                                Zakorzenienie
                                • 2008-10
                                • 18317

Pierwotnie opublikowany przez Chatul
                                Nie chciałabym się wiązać z takim facetem Ale to tyle. Jeżeli facet jest wolny, to niech robi, co chce. Nikogo tym nie krzywdzi.

Powiem szczerze, że nie rozumiem takiego podejścia. Owszem, jeśli partnerka wcześniej chciała wiedzieć o wszystkich kobietach, z którymi facet spał, to powinien był powiedzieć i o prostytutkach. Ale w wielu związkach przecież ludzie mają zasadę "nie opowiadać o byłych, nie mówić o ilości partnerek seksualnych". I wtedy facet nie ma obowiązku mówić o tym, że uprawiał seks z prostytutkami.
                                Wszystko zależy od sytuacji.

Naprawdę nie chciałabys wiedzieć takiej rzeczy?
                                No cóż, jakbym ja się nie dowiedziala na samym poczatku, a po jakimś czasie (bo nie ma siły, w koncu wylezie na wierzch) to coz.... i tak byłby to definitywny koniec. Bo nie chodzi o to, ze chcę wiedzieć o każdej partnerce mojego TŻta. Chodzi o to, że chcę znac jego przeszłośc- a o takich rzeczach muszę wiedzieć. Prosze, nie porównujmy chodzenia na prostytutki ze zwyklymi partnerkami....
                                Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę.

Komentarz

• prettysimple
                                  Zadomowienie
                                  • 2011-03
                                  • 1805

"Normalne kobiety" poznaje się w innych miejscach.
                                  Zresztą co to ma być, idzie sobie taki chłoptaś do agencji i co, idzie tam "poznać" jakąś dziewczynę? Tak, gadają przy ciasteczkach i kawce....

A, doczytałam, o co chodziło.
                                  No to niech poznaje, ale niech ma również na uwadze to, że dziewczyna z zasadami (typu np nie będę z facetem, który był kiedykolwiek w agencji) się nim nie zainteresuje!

"przeszłość nie ma znaczenia liczymy się MY tu i teraz" - przeszłość się liczy, i to bardzo. A w cudowne mrzonki o nagłych przemianach w niesamowitych facetów po prostu nie wierzę...
                                  Ostatnio edytowane przez prettysimple; 2011-09-09, 06:50.
                                  Młodość to...

Komentarz

• sine.ira
                                    BAN stay
                                    • 2006-09
                                    • 15124

Nie chcę mieć nic wspólnego z typami, którzy kobiety traktują jak mięcho (czy to z burdeli czy z dyskotek). Żenada, dno i wodorosty.

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Pierwotnie opublikowany przez Candy_lips
                                    Nie wiem czy skreśliłabym takiego faceta, lecz na pewno ciężej byłoby mi się z Nm związać. Oczywiście, co innego pewnie jakbym poznała takiego Pana mając np 30 lat, a on 35 lat, a co innego jak mając 20 lat, a on 25 - no nie powiem, byłabym zniesmaczona, że w takim wieku zamiast normalnie poznawać dziewczyny chodził do agencji towarzyskiej.
                                    A 35 latek nie może "normalnie poznawać kobiet" ? Ja mam 32 lata i dalej swojej normy co tych kwestii nie rozluźniłam i dalej nie wyobrażam sobie zadać się z facetem ciut od siebie starszym (a przecież ciągle młodym), który korzystałby z prostytutek. Dla ciebie 35 letni facet to już staruch, który ewentualnie może już za to płacić ? Oszalałaś ?

Komentarz

• 201803300917
                                      Konto usunite
                                      • 2010-06
                                      • 3074

Pierwotnie opublikowany przez dawidowskasia
                                      Równie dobrze chlopak mógłby przed ślubem uslyszeć,że było sie prostytutką (dla mnie klient i pani w agencji to to samo)
                                      zgadzam się choć w sumie taki facet jest chyb a dla mnie bardziej obrzydliwy- bo on robi to dla własnej przyjemności.

Komentarz

• 2016070953
                                        Konto usunite
                                        • 2008-09
                                        • 8550

to ciekawe co powiecie o kobietach co korzystają z us ług męskich prostytutek???
                                        ze frajerki/paszczury co ich nikt nie chce???

Komentarz

• klempaa
                                          Zakorzenienie
                                          • 2008-10
                                          • 18317

to ciekawe co powiecie o kobietach co korzystają z us ług męskich prostytutek???

dokładnie to samo co o meżczyznach

Komentarz

• prettysimple
                                            Zadomowienie
                                            • 2011-03
                                            • 1805

Why not.
                                            Zresztą, to zjawisko jest o wieeele rzadsze w porównaniu do korzystania z usług prostytutek przez facetów.
                                            Młodość to...

Komentarz

• feelsotight
                                              Raczkowanie
                                              • 2010-09
                                              • 310

heh ^^ masz doradzać facetowi to on się zwrócił o pomoc - rozumiem, że aby zachować spokój i ciepło domowego ogniska ma postąpić odwrotnie ?
                                              tak to niby wygląda, że to ja ?;]
                                              Zaskoczony trochę jestem, wydawało mi się że to zjawisko bardziej akceptowane. W każdym razie nie ma dla Was żadnych okoliczności łagodzących ? A jak założymy, że facet nie uczęszcza do miejsc w których łatwo wyrwać coś na raz, bo najzwyczajniej w świecie ich nie lubi ? Lgną do niego porządne kobiety, które chcą być już matkami i brać śluby ? on ich nie chce krzywdzić, okłamywać by tylko zaliczyć coś psim "swędem". Co wtedy ? Idzie do kobiety, której sprawia to przyjemność i ma jasną sytuację, moim zdaniem takiemu to pomnik należałoby wystawić^^
                                              hardgirl123 ja bym nawet nie pisnął ;-)

Komentarz

• Salomeasoul
                                                Rozeznanie
                                                • 2007-09
                                                • 713

Pierwotnie opublikowany przez sine.ira
                                                Nie chcę mieć nic wspólnego z typami, którzy kobiety traktują jak mięcho (czy to z burdeli czy z dyskotek). Żenada, dno i wodorosty.
                                                Dokładnie to samo chciałam napisać.
                                                Taki facet jest skreślony i to przede wszystkim dlatego, że nie szanuje kobiet i traktuje je przedmiotowo.

A czy mówić o swoich przygodach partnerce? Pewnie - niech wie z kim ma do czynienia.

Doczytałam o tym pomniku....
                                                Brak słów - niech jeszcze kobiety zaczną układać pieśni pochwalne na jego cześć i stawiać go za wzór wszelkich cnót, a swoich synów uczyć takiego właśnie zachowania.

Aczkolwiek to ciekawe, że facet zawsze potrafi wytłumaczyć sobie swoje perfidne i beznadziejne zachowanie tym, że jest on taki wspaniały i nie chce kogoś zranić, czy wykorzystać.
                                                Ostatnio edytowane przez Salomeasoul; 2011-09-09, 09:38.
                                                "Nie mów mi, że nie lubisz żyć..."

Komentarz

• feelsotight
                                                  Raczkowanie
                                                  • 2010-09
                                                  • 310

Pierwotnie opublikowany przez Salomeasoul
                                                  Doczytałam o tym pomniku....
                                                  Brak słów - niech jeszcze kobiety zaczną układać pieśni pochwalne na jego cześć i stawiać go za wzór wszelkich cnót, a swoich synów uczyć takiego właśnie zachowania.

Aczkolwiek to ciekawe, że facet zawsze potrafi wytłumaczyć sobie swoje perfidne i beznadziejne zachowanie tym, że jest on taki wspaniały i nie chce kogoś zranić, czy wykorzystać.
                                                  Słuchaj poznajesz faceta, masz co do niego poważne plany, on wobec Ciebie nie. Wolałabyś żeby Cię wykorzystał i wypiął dupę, czy byłabyś mu wdzięczna za to że poszedł gdzieś i zapłacił ? Ja nigdzie nie napisałem, że chodzenie do burdelu jest dobre i w porządku, szukam tylko okoliczności łagodzących.

Komentarz

• prettysimple
                                                    Zadomowienie
                                                    • 2011-03
                                                    • 1805

Co wtedy ? Idzie do kobiety, której sprawia to przyjemność i ma jasną sytuację, moim zdaniem takiemu to pomnik należałoby wystawić^^
                                                    hardgirl123 ja bym nawet nie pisnął ;-)
                                                    Eh...
                                                    Liczę na to, że jest wiele mężczyzn, którym takiego "pomnika" nie trzeba stawiać.
                                                    Młodość to...

Komentarz

• Salomeasoul
                                                      Rozeznanie
                                                      • 2007-09
                                                      • 713

Słuchaj poznajesz faceta, masz co do niego poważne plany, on wobec Ciebie nie. Wolałabyś żeby Cię wykorzystał i wypiął dupę, czy byłabyś mu wdzięczna za to że poszedł gdzieś i zapłacił ? Ja nigdzie nie napisałem, że chodzenie do burdelu jest dobre i w porządku, szukam tylko okoliczności łagodzących.
                                                      Byłabym mu wdzięczna, gdyby mi powiedział, że nie ma wobec mnie poważnych planów, a gdybym się dowiedziała o burdelu to moje plany wobec niego natychmiast również uległyby zmianie.

Komentarz

• feelsotight
                                                        Raczkowanie
                                                        • 2010-09
                                                        • 310

Pierwotnie opublikowany przez Salomeasoul
                                                        Byłabym mu wdzięczna, gdyby mi powiedział, że nie ma wobec mnie poważnych planów, a gdybym się dowiedziała o burdelu to moje plany wobec niego natychmiast również uległyby zmianie.
                                                        Jasna sprawa, jest szczery mówi na czym stoisz, ty mówisz że nie jesteś zainteresowana takim układem, facet idzie do burdelu. Jak napisałaś byłabyś wdzięczna = facet nie jest taki zły, okoliczność łagodząca ?

Komentarz

• Salomeasoul
                                                          Rozeznanie
                                                          • 2007-09
                                                          • 713

Jasna sprawa, jest szczery mówi na czym stoisz, ty mówisz że nie jesteś zainteresowana takim układem, facet idzie do burdelu. Jak napisałaś byłabyś wdzięczna = facet nie jest taki zły, okoliczność łagodząca ?
                                                          Nie ma żadnych okoliczności łagodzących.
                                                          Po co idzie do burdelu? Nie może wytrzymać bez seksu? Ergo - kobieta potrzebna jest mu tylko w jednym celu, nie szanuje kobiet i to jest w nim zakorzenione.
                                                          Są inne rozwiązania przytoczone przez wizażanki np. frienship with benefits. Dlaczego burdel? Nie pojmuję tego i nigdy nie pojmę, dlatego żadne okoliczności łagodzące nie istnieją.

Komentarz

• Kolor Bzu
                                                            Zakorzenienie
                                                            • 2011-06
                                                            • 6012

Jeśli facet korzystałby bo byłby naprawdę szpetny i żadna laska by go nie chciała to jeszcze ok.

Ale jeśli byłby normalny, młody, zdrowy i nie wyglądający jak potwór Frankensteina to moim zdaniem korzystanie z usług prostytutek w takiej sytuacji jest trochę żałosne

Już lepiej jakby ze znalazł koleżankę do seksu, albo co jakiś czas poderwał na parę razy jakąś dziewczynę na mieście, jak to określił mój TŻ- 'nie rozumiem po co płacić za coś co mogę mieć za darmo z kobietą, która mi się podoba i której ja się podobam'- i ja się pod tym podpisuję obiema rękami.
                                                            Mój telefon zna inne wyrazy i inną ortografię. Bardzo za niego przepraszam.

Komentarz

• enviee
                                                              Rozeznanie
                                                              • 2011-03
                                                              • 602

Ale rozkminka Jak nie chcesz, żeby narzeczona nabrała do Ciebie obrzydzenia to nie mów. W końcu przez cztery lata nie powiedziałeś i było wszystko w porządku to co Ci tak teraz naszło? Albo powiedz i licz się z tym, że ślubu może nie być

Komentarz

Przetwarzanie...