Prostytutka na pierwszy raz ?
-
-
Dot.: Prostytutka na pierwszy raz ?
Ludzie zlitujcie się, to jest wątek o przeżyciu pierwszego seksu u prostytutki. A ty wyskakujesz, że masz dwójkę dzieci, żonę i chcesz kochankę utrzymać w tajemnicy
Ten wątek i moja odpowiedź cię nie dotyczy.
Nie, samo niedowartościowanie
Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?
Pierwotnie opublikowany przez elvegirlBabskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
Komentarz
-
-
ciężko zbudować związek oparty na tym, że druga osoba będzie ciągle Ci udowadniać Twoją wartość. oprócz jakiś skrajnie dziwnych toksyków, to raczej szanse są zerowe. nie przeszkadza Ci to?Komentarz
-
Odbiegamy od tematu wątku
Odpowiem Ci na wątku frustracyjnym.
Oddaj głos w ankiecie:
Pierwotnie opublikowany przez elvegirlBabskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Oddaj głos w ankiecie:
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Nie oglądałeś fatalnego zauroczenia chyba , nie pamiętasz sceny z krolikiem[emoji12]a teraz mnie obrażasz , ogarnij sie zwisieKomentarz
-
Komentarz
-
Kamagra jest ok ale osobiście robię sie czerwony na twarzy, trudno mi dojść[emoji23]lepszy jest SILDENAFIL[emoji7]kutscci nie stoi i masz agresora na internetach, przystopuj MIchal39, pozdro
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------
Sorry zarabiam 10 tysi na tydzień i nie nie klęcze .pozdro leszczu [emoji23][emoji200]Komentarz
-
-
co wy laski, pewnie, że byśmy brały, on na pewno ma penisa typowo tż-towego, a więc powyżej 20cm, jak nie model Uganda 3000. każda by się z rozmiłowaniem krztusiła jego wielką pałą, a 150zł to byśmy mu dały w podzięce za tę łaskę możliwości obciągnięcia, a nie przyjęły!
jezu, co ja czytam na tym wizażu.Komentarz
-
-
Poszedłem z kolega szukalismy bloku który podała i nie było takiego,kazała przyjsc pod blok 33 a były tam tylko 34 i 36. No dobra dzwonimy gdzie mamy czekać a ona mówi ze jak bedziemy pod blokiem mamy czekać i poda nam numer mieszkania ...To dzwonimy, fona nie odbiera ,pozniej znow dzwonimy mowi ze blok koło bloku 34 (czyli 36) bo innych nie było, czekamy a tam nic.Czailem po oknach co jest grane a tam dziwne rolety, kamery poustawiane w oknie, na balkonie mowie ja ☠☠☠☠☠☠☠e co to jakis tajny burdel czy co ...☠☠Potem pytamy ziomka jakiegos gdzie jest blok 33 mowi ze nie ma takiego O_o... no i nici z wizyty szybko obczailem ziomkowi inną z tej ulicy i poszedł do niej była to jakas milfka 35+ poszedl zaliczył niestety ja już nie miałem czasu no i wybieram się tam znów w niedziele ale nie wiem jak ja ją tam znajde masakra ;( A do tej milfy nie chce iść..☠W miejscowym osiedlowym sklepie jakas babka mówi ze bloku 33 to nie ma ale jest burdel w ktoryms bloku wiec to pewnie tam.☠W niedziele ide ogarnać o co tam chodzi bo jest to conajmniej dziwne..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.Komentarz
-
-
Może grasz w polskiej wersji Truman Show i właśnie tysiące ludzi się z ciebie śmieje na tajnym forum?
Oddaj głos w ankiecie:
Komentarz
-
jak zdesperowanym trzeba być...Poszedłem z kolega szukalismy bloku który podała i nie było takiego,kazała przyjsc pod blok 33 a były tam tylko 34 i 36. No dobra dzwonimy gdzie mamy czekać a ona mówi ze jak bedziemy pod blokiem mamy czekać i poda nam numer mieszkania ...To dzwonimy, fona nie odbiera ,pozniej znow dzwonimy mowi ze blok koło bloku 34 (czyli 36) bo innych nie było, czekamy a tam nic.Czailem po oknach co jest grane a tam dziwne rolety, kamery poustawiane w oknie, na balkonie mowie ja ☠☠☠☠☠☠☠e co to jakis tajny burdel czy co ...☠☠Potem pytamy ziomka jakiegos gdzie jest blok 33 mowi ze nie ma takiego O_o... no i nici z wizyty szybko obczailem ziomkowi inną z tej ulicy i poszedł do niej była to jakas milfka 35+ poszedl zaliczył niestety ja już nie miałem czasu no i wybieram się tam znów w niedziele ale nie wiem jak ja ją tam znajde masakra ;( A do tej milfy nie chce iść..☠W miejscowym osiedlowym sklepie jakas babka mówi ze bloku 33 to nie ma ale jest burdel w ktoryms bloku wiec to pewnie tam.☠W niedziele ide ogarnać o co tam chodzi bo jest to conajmniej dziwne..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Chłopcze zapomnij o ☠☠☠☠ach, młody jestes [emoji23][emoji173]️Komentarz
-
Komentarz
-
-
Na starej piczy, młody ku**s ćwiczy
Powodzenia i nie złap syfa jak samotny20 kilkanaścienaście dni temu
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------
Może na darknecie mają streamy z tych kamer osiedlowych
Oddaj głos w ankiecie:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Miła jesteś
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------
Aaaa było mówić że bez gumy..co on miał w głowie zeby zrobić cos tak głupiego ..
Z guma chyba mała szansa coś złapać nie ?Komentarz
-
Oddaj głos w ankiecie:
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
No jesteś po prostu obrzydliwy. Tej żony to szkoda bardzo.Małgorzata i spółka.
Matka natura to suka.Komentarz
-
-
po pierwsze - seks. sex w polskim języku nie obowiązuje.
po drugie - to po co jesteś z żoną? albo dlaczego nie ugadasz się z żoną na seks bardziej mechaniczny raz na jakiś czas?
Komentarz
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.
Więcej informacji znajdziesz tutaj.

Komentarz