Sylwester - przebranie za prostystutkę :D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
nowe posty
  • Provocateur
    Rozeznanie
    • 2007-07
    • 700

Sylwester - przebranie za prostystutkę :D

Witajcie
    Otóż mam taką sprawę - wybieram się na przebieranego Sylwestra,a tematem przewodnim są prostytutki i alfonsi
    No i zastanawiam się w co się ubrać: czy być prostytutka "zwiewna" w kabaretkach, halce itd, czy dominą w skórze, cwiekach i czarnej peruce, z pejczem
    Jestem osobą dosyc przy kości, więc też nie mogę odsłonic zbyt dużo ciała, bo będę sie czuła niekomfortowo. Myslałam o legginsach a'la lateks, do tego gorset i dodatki,ale w legginsach bedzie sie odznaczal moj brzuch, gorset go nie zakryje, moze jakis pomysł na tą"srodkowa" cześć ciała?
    Albo jakieś zestawy internetowe? Z góry dziękuję
  • Inkarnatka
    Wtajemniczenie
    • 2009-05
    • 2285

Dot.: Sylwester - przebranie za prostystutkę

Hmmm..... Ciekawy pomysł....

Mi przychodzi do głowy taki zestaw: czarne pończochy ze szwem z tyłu (albo kabaretki, jeśli lubisz), koniecznie do pasa, sam pas, czarny, koronkowy, może z jakimiś czerwonymi dodatkami, żeby trochę upikantnić , do tego króciutka, czarna spódniczka z wysokim stanem, żeby zamaskować brzuszek , do tego gorset, pasujący kolorystycznie.
    Cały trik w tym, że spódniczka (tzn. jej górna część) ma wyszczuplać brzuch, a zarazem być na tyle krótka, by odsłonić podwiązki i pończochy...
    Aha, i jeszcze koniecznie wysokie szpilki
    I może dodaj do tego jeszcze cygaretkę Będzie orginalnie
    Taki styl luksusowej call girl, pani do towarzystwa z klasą...
    Nakarm pieska...
    www.pustamiska.pl

Komentarz

• Kica.
      Zakorzenienie
      • 2007-04
      • 4433

hmm... myślę że przebrać się można albo za taką elegancką prostytutkę `z wyższej półki' (tylko, że to moze się średnio się kojarzyć z prostytutką, a bardziej po prostu z seksowną kobietą) albo za taką tandetną tirówę (ta opcja na pewno będzie bardziej zabawna i bardziej dziwkarska ), czyli jakies mocne kolory, elementy ze skóry, skaju, futra, buty na platformie i wysokim obcasie, mocny makijaż, dużo bizuterii.
      INSTAGRAM
      ZDROWIE.VEGIE.PL

Komentarz

• 69love69
        Zakorzenienie
        • 2007-07
        • 4390

ja bym poszła w tirówke ;d czyli panterka, zloto, róż, wszystko naraz wiec mega tandetne i do tego biuale kozaczki jesli masz mozliwosc ;p

Komentarz

• Sarrai
          Wtajemniczenie
          • 2009-06
          • 2030

Pierwotnie opublikowany przez 69love69
          ja bym poszła w tirówke ;d czyli panterka, zloto, róż, wszystko naraz wiec mega tandetne i do tego biuale kozaczki jesli masz mozliwosc ;p
          hehe spodobało mi się: "ja bym poszla w tirówkę"

Komentarz

• Provocateur
            Rozeznanie
            • 2007-07
            • 700

Hehe no właśnie też o tym myślałam, mam getry w panterke takie błyszczące na zloto, ogólnie jakies buty i ciuchy będę próbowała kupić w Lumpeksach, żeby się nie wykosztowac zbytnio.
            Spódnicy za bardzo nie chcę, bo będzie mi niewygodnie, wlasnie wolałabym jakieś leginsy, boa, moze rozową peruke. Albo właśnie z klasą, chociaż rzeczywiście tirówka bedzie smieszniejsza

Komentarz

• aniaxxxxx
              Zadomowienie
              • 2005-12
              • 1291

swietny pomysl na sylwestra Tez jestem za 'tirowka' bo elegancka seksowna to moge byc dla mojego meza :P A sylwek ma byc zabawny
              Dominika

Komentarz

Przetwarzanie...